Interpreting Food at Museums and Historic Sites

 HC gerader Rücken kaschiert
Lieferzeit: Print on Demand - Lieferbar innerhalb von 3-5 Werktagen I

107,82 €*

Alle Preise inkl. MwSt. | zzgl. Versand
ISBN-13:
9781442257207
Veröffentl:
2015
Einband:
HC gerader Rücken kaschiert
Erscheinungsdatum:
30.10.2015
Seiten:
220
Autor:
Michelle Moon
Gewicht:
620 g
Format:
260x183x17 mm
Serie:
6, Interpreting History
Sprache:
Englisch
Beschreibung:
Interpreting Food at Museums and Historic Sites offers a framework for understanding the big ideas in food history, suggesting best practices for linking objects, exhibits and demonstrations with the larger story of change in food production and consumption over the past two centuries - a story in which your visitors can see themselves, and explore their own relationships to food. This book can help you develop food interpretation with depth and significance, making relevant connections to contemporary issues and visitor interests.

Kunden Rezensionen

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.