Preserving Food without Freezing or Canning

Traditional Techniques Using Salt, Oil, Sugar, Alcohol, Vinegar, Drying, Cold Storage, and Lactic Fermentation
Lieferzeit: Bezug 3-5 I

27,35 €*

Alle Preise inkl. MwSt. | Versandkostenfrei
ISBN-13:
9781933392592
Veröffentl:
2013
Erscheinungsdatum:
17.06.2013
Seiten:
224
Autor:
The Gardeners and Farmers of Centre Terre Vivante
Gewicht:
340 g
Format:
229x152x18 mm
Sprache:
Deutsch
Beschreibung:
Previous ed. published under the title: Keeping food fresh: old-world techniques & recipes.
Preserving Food Without Freezing or Canning offers more than 250 easy and enjoyable recipes featuring locally grown and minimally refined ingredients. It is an essential guide for those who seek healthy food for a healthy world.

Kunden Rezensionen

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.